In de afgelopen jaren ben ik me gaan verdiepen in de voet en wat een wereld heb ik daarin ontdekt! En als ik daarover vertel dan reageert iedereen met: Maar dat is ook heel logisch. We staan en lopen de hele dag op onze voeten! 
Alleen is het dan niet gek, dat we onze voeten de hele dag in schoenen hebben, die veel te krap zitten? Onze voeten krijgen nauwelijks de ruimte om te bewegen en ze gaan vervormen. Dit geeft niet alleen in de voeten klachten, maar heeft ook invloed op de rest van het lichaam. Het bekken en de voeten zijn namelijk nauw met elkaar verbonden: Als het bekken niet goed kan bewegen heeft dit direct invloed op de voeten, en dus ook andersom! 

Ben je benieuwd naar wat er mogelijk is voor je voeten of wil je weten of je rugklachten aanhouden doordat je voeten nog niet in beweging zijn gekomen, maak dan gerust een afspraak. 

Het is mogelijk om bij mij in behandeling te komen, maar ik werk ook nauw samen met Voetentraining.nl. Voetentraining ontwikkelt online trainingen voor mensen met voetklachten. Er zijn onder andere trainingen voor de hallux valgus, hielspoor, klauw- en hamertenen en metatarsalgie (voorvoetpijn). Ook biedt Voetentraining een korte en krachtige training voor iedereen die zijn of haar voeten gezond wil houden. Door het trainen van de spieren in je voeten, maak je de voet weer stevig en soepel. Daardoor verminder en voorkom je voetklachten.

Wil je meteen aan de slag met gratis oefeningen voor een Hallux Valgus klik hier
Of aan de slag met oefeningen voor hielspoor klik hier

Klik hieronder op de banner en bekijk alle mogelijkheden op de site van Voetentraining.nl

Mocht je interesse hebben in het volgen van een online programma waarbij we enkele keren een afspraak maken, indien nodig, laat me dat weten dan kan je een code krijgen voor 10% korting op een voetentraining!