23 Juni is het Bevrijd je voeten dag! En daarom zal ik een workshop geven van 20.00-21.15u. Daarin gaan we aan de slag uiteraard met oefeningen en zal ik uitleg geven waarom voeten zo belangrijk zijn voor je houding en bijvoorbeeld rugklachten. Kosten zijn 17 euro en opgeven kan via mail of app. Er zal genoeg ruimte zijn voor persoonlijk advies, want voeten zijn bij iedereen weer anders!  

Heb jij last van je voeten? Een hallux valgus, hielspoor of een andere voetklacht? Door je voeten sterk te trainen, voorkom en verminder je voet- en houdingsklachten. 
Voetentraining ontwikkelt online trainingen voor mensen met voetklachten. Er zijn onder andere trainingen voor de hallux valgus, hielspoor, klauw- en hamertenen en metatarsalgie (voorvoetpijn). Ook biedt Voetentraining een korte en krachtige training voor iedereen die zijn of haar voeten gezond wil houden. Door het trainen van de spieren in je voeten, maak je de voet weer stevig en soepel. Daardoor verminder en voorkom je voetklachten.

Wil je meteen aan de slag met gratis oefeningen voor een Hallux Valgus klik hier
Of aan de slag met oefeningen voor hielspoor klik hier

Klik hieronder op de banner en bekijk alle mogelijkheden op de site van Voetentraining.nl

Mocht je interesse hebben in het volgen van een online programma waarbij we enkele keren een afspraak maken, indien nodig, laat me dat weten dan kan je een code krijgen voor 10% korting op een voetentraining!