Over mij

Mensen herken je aan hun ‘loopje’ of hun houding. Al van veraf kan je daaraan iemand herkennen, zonder dat je zijn gezicht ziet. Geen enkel persoon is hetzelfde! Ik vind het zo mooi hoe alles in het lichaam invloed heeft op elkaar. Die totaliteit die boeit me! En door de jaren heen krijgt ieder zo zijn uitdaging, want de tijden veranderen steeds, bij onszelf en in de wereld, waardoor we geregeld bewust moeten zijn als het gaat om beweging.

Ik ben Johanneke Dekker en heb me verdiept in het menselijk lichaam door de opleidingen oefentherapie Cesar en fysiotherapie te volgen. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd zoals:
– Voetentraining
– 3d scoliose behandeling
– Voetproblemen bij kinderen
– MNRI (module van reflex integratie therapie Masgutova)
– slaapoefentherapie bij baby’s, kinderen en volwassenen
– Kinderoefentherapie
– Chronische pijn

Ik ervaar het meeste plezier in mijn werk wanneer mensen inzicht en bewustwording krijgen in hun houdings-en bewegingsgedrag, en vervolgens zelf leren en doorhebben wat zij er zelf aan kunnen doen om dit te verbeteren en daarmee klachten te voorkomen of te verminderen. Ook bij kinderen is het een feestje als ze plezier krijgen in de vaardigheden die ze moeilijk vonden en tegenop zagen.