Wat leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen. Ik ben Johanneke Dekker, over de 30 jaar, getrouwd en moeder van twee kinderen (5 en 7 jaar).

Ik ben jaren geleden begonnen met de opleiding voor oefentherapie Cesar. Later heb ik ook de opleiding voor fysiotherapie gedaan waarop ik vervolgens de keus moest maken waar ik verder in wilde aangezien ik niet beide titels kon behouden. Ik heb de keus gemaakt voor oefentherapie, omdat ik het enorm belangrijk vind om naar de totaliteit te kijken van het houdings- en bewegingsgedrag van mensen. Ik vind de combinatie mooi van het fysieke gedeelte (oefeningen ed) en het coachende gedeelte (gedrags- houdingsverandering).

Ik wilde me graag verder specialiseren en twijfelde erg over de psychosomatische oefentherapie en de kinderoefentherapie. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de kinderoefentherapie. Ik was al jaren bezig met deĀ  behandeling van motorische ontwikkelingsproblemen bij kinderen en het leek me goed om daar ook de theorie en onderbouwing van te leren.

Met het runnen van een eigen bedrijf heb ik nu dus zeer gevarieerd werk waar ik erg van geniet!