Ik vind het belangrijk om in de huidige situatie open te blijven voor behandelingen. Er zijn veel mensen die ineens thuis werken, moeite hebben met de veranderingen, en/of minder bewegen. Dit kan veel klachten geven in het lichaam. Om de huisartsen te kunnen ontlasten vind ik het daarom belangrijk om open te blijven voor mensen die juist nu in deze tijd klachten kunnen ervaren.

Behandeling is mogelijk in de praktijk in Leusden (voor houdingsproblemen) of op de Wonderboom in Amersfoort (voor kinderen met motorische problemen). Bij de behandelingen blijf ik (zoals gebruikelijk) op gepaste afstand aangezien ik mbv de spiegel aanwijzingen en adviezen kan geven, waarbij ik geen handgrepen zal toepassen.

Mocht u geen ‘fysieke’ afspraak willen, dan is het mogelijk om telefonisch of via een vorm van videobellen af te spreken.