Op dinsdagmiddag van 14.00-15.00u. wil ik groepslessen gaan geven voor 60+ers (jonger mag ook uiteraard). In deze lessen zullen veel oefeningen gedaan worden om de algehele mobiliteit te verbeteren. Daarnaast zullen er spierversterkende oefeningen en houdingsadviezen gegeven worden.

Ik hoop dat u het gevoel heeft aan het einde van de les dat alles weer soepeler voelt in het lichaam, het wordt dus niet zweten. En hopelijk gaat u de oefeningen ook vaker thuis doen zodat de soepelheid blijft!
De oefeningen zullen zittend op een grote bal, staand en liggend gedaan worden. Dit betekent dat u dus zelf zelfstandig, of met enige hulp kan opstaan en kan gaan liggen op de grond.

Indien u klachten of medische problemen heeft hoor ik die graag vooraf van u. Dan kan ik tijdens de oefeningen aangeven welke aanpassing van de oefening voor u verstandig is.

Er is geen bepaald traject voor de lessen. U kunt in- en uitstappen wanneer u wilt. De lessen kosten 9 euro per les en worden per maand gefactureerd. Mogelijk heeft u via uw aanvullende verzekering recht op vergoeding voor groepslessen. Een proefles is uiteraard gratis!

Zodra er genoeg aanmeldingen zijn zullen de lessen van start gaan bij Omnis aan de Klokhoek 18 te Leusden.